INGREDIENTE:
1 pahar de fasole fiartă
o ceapă roşie
3-4 frunze de salată
1 ou fiert
1 ardei iute sau kapia
pătrunjel
MOD DE PREPARERE:
Se curăţă ceapa şi se taie julien un pic mai
mari, ardeiul kapia/ ardeiul iute şi salata sunt curăţate şi tocate ca
pentru salată.
Într-un castronaş se prepară un dressing simplu pentru salată
din ulei, oţet balsamic(lamâie), condimente (sare şi piper) şi un praf de zahăr, se amestecă bine.
Într-un castron de salată se pune fasolea fiartă şi
restul de ingrediente tăiate şi se toarnă dressingul deasupra. Se amestecă uşor
şi se lasă 10 minute să se odihnească.
Înainte de a o servi se adaugă pătrunjelul
tocat şi oul taiat.
Daca eliminaţi oul, această salată este o mâncare excelentă pentru pranzul din timpul postului.
2 comentarii:
O sa incerc si eu reteta. Sa auzim de bine! Georgeta
O sa încerc
Trimiteți un comentariu