o varză mare şi frumoasă
2 fire de ceapă verde
3 roşii cărnoase şi bine coapte
2 linguri de ulei
mărar
Mod de preparare:
Curăţaţi varza de frunzele exterioare, îndepărtaţi-i cotorul şi tăiaţi-o fideluţă.
Curăţaţi, tocaţi mărunt ceapa şi puneţi-o în cratiţă.
Adaugaţi deasupara varza tocată şi două linguri de ulei
Se adaugă roşiile curăţate şi tăiate. Condimentaţi după gust cu sare şi piper
Adăugaţi mărarul, amestecaţi bine şi luaţi de pe foc.
8 comentarii:
Hmmm.. ce pofta mi-ai facut !!
mi-e dor de varza de dulce!
Ce buna este!
De mult nu am facut, mi-ai dat o idee pentru zilele astea ;-)
a fost super buna!
Ce as face si eu; dar daca fac mananc numai eu din ea.
cunosc problema :)
Mmmm,ce bine arata!Abia astept sa gasesc si eu varza noua in piata!
Acum e numai nirit sezonul pentru asa ceva! Yam!
Trimiteți un comentariu