marți, 13 decembrie 2011
Prajitură cu măr ras/ Elmali Tava Kek
INGREDIENTE:
1 pahar cu lapte
1 pahar cu făină
1 ou
o lingură zahăr
un praf de sare
2 mere
1/2 pachet de praf de copt
MOD DE PREPARERE
1. Se curăță și se rad merele
2. Laptele, zahărul, sarea. oul și merele rase se amestecă bine.
3. La acest amestec se adaugă făina cernută și praful de copt. Se omogenizează bine tot
4. Într-o tigaie se închinge 2 linguri de ulei și cu ajutorul unei linguri se pune la prăjit compoziția.
5. Gogoșelele obținute se servesc cu miere sau sorțisoară
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
10 comentarii:
Ce bune sunt ! Le facea mama mereu cand eram copil!
toate cele bune!
Cum eu sunt mare amatoare de prajitura cu mere...pe mine m-ai convins. Vin pina la tine....
Am sa fac si eu ca tare fain mai arata....
Te tzuc !
te astept cu drag Sidy!!!!
Da Nico au un gustul super
Arata foarte bine, dar eu as incerca cu un pic de smantanta... Un fel de papanasi cu mere
Iata si Craciunul trece,
Nu-i zapada si e rece.
Doar in inimi este cald si in verdele din brad.
Si-a trecut o sarbatoare,
Ce-a lasat in urma oare?
Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum
Anul Nou,este pe drum.
Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin!
LA MULTI ANI 2012!
Nil, iti doresc sa ai un An Nou cu dragoste si sanatate. La multi ani!
Buna ziua,
Te astept la mine in vizita sa-ti daruiesc un premiu. Imi este tare drag blogul si meriti cu prisosinta acest premiu.
cu drag
Arata tare bine si daca are mar,si mai.O duminica frumoasa!
Delicioase!!te asteapta un premiu pe blog la mine !!
Wow car sunt de faine! Imi aduc aminte de celebreme "lalangate" cum le spuneam cand eram mici. Saru'mana de reteta!
Trimiteți un comentariu