După o îndelungă absenţă din lumea blogosferei revin cu o super salata, o adevarată bombă vitaminizantă
INGREDIENTE:
1 sfeclă roşie
o mână de spanac proaspăt
câteva fire de mărar
un pahar de iaurt
o lingură de zeamă de lămâie
o lingură de ulei de măsline
2 căţei de usturoi
sare
MOD DE PREPARARE
Se taie sfecla rosie în patru se sărează un pic, se stropeşte cu ulei de măsline şi se bagă la cuptor pentru cca 50 de min ( până se înmoaie).
Când este gata se lasă la răcit şi se taie după dorinţă.
Spanacul se spală bine şi se taie fideluta
Tocăm mărarul mărunt
Întru-un castronş amestecăm uleiul, zeama de lămâie şi sarea
Usturoiul curăţat se pisează şi se amestecă cu iaurtul
Într-un castron punem spanacul, mararul şi sfecla roşie, se toarnă dressingul şi se amestecă bine.
Deasupra adăugăm iaurtul cu usturoi
Poftă bună!
3 comentarii:
fac si eu :)
este super super bunaaaaaaaa
Tare interesanta reteta . Arata delicios !
Trimiteți un comentariu