2 ouă
1 roşii
două cepe
un ardei gras sau capia
un ardei iute (obtional)
brânză
sare şi piper
pătrunjel
MOD DE PREPARARE:
Toate legumele sunt spălate, curăţate şi tăiate mărişor.
Se căleşte bine ceapa, se adaugă ardeiul gras şi cel iute, după ce se rumenesc se adaugă roşiile tăiate cuburi, se amestecă astfel încât să se formeze un sos gros.
Se închide focul, se adaugă ouăle şi cu ajutorul unei linguri de lemn se amestecă uşor la suprafaţă.
Se pune capacul tigăii şi se lasă 3 minute după care se adaugă pătrunjelul tocat.
Această omletă este mult mai gustoasă servită direct din tava unde a fost preparată, mâncată cu mâna, înmuind pâinea în ea.
Cu aceasta reteta particip la concursul "Mic dejun sanatos"- http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com/2012/03/concurs-mic-dejun-delicios.html
4 comentarii:
Oooo, Ce-mi faci Nil, mama ???? Asa retete ce-mi bagi sub nas...nu ma pot abtine sa nu le fac si eu. tare bine mai mancati....
asta este si intentia mea:))) da se mananca foarte bine:)
ar fi bine sa deschizi un restaurant ceva...sauo taraba...la vara cand vin la mare sa am unde ma indestula...aaa si o cafea la nisip, musai :))
super idee:)
Trimiteți un comentariu