marți, 13 decembrie 2011

Prajitură cu măr ras/ Elmali Tava Kek



INGREDIENTE:
1 pahar cu lapte
1 pahar cu făină
1 ou
o lingură zahăr
un praf de sare
2 mere
1/2 pachet de praf de copt


MOD DE PREPARERE
1. Se curăță și se rad merele
2. Laptele, zahărul, sarea. oul și merele rase se amestecă bine.


3. La acest amestec se adaugă făina cernută și praful de copt. Se omogenizează bine tot
4. Într-o tigaie se închinge 2 linguri de ulei și cu ajutorul unei linguri se pune la prăjit compoziția.


5. Gogoșelele obținute se servesc cu miere sau sorțisoară  

11 comentarii:

Nicoleta - Agenda di Nico spunea...

Ce bune sunt ! Le facea mama mereu cand eram copil!
toate cele bune!

Sidy spunea...

Cum eu sunt mare amatoare de prajitura cu mere...pe mine m-ai convins. Vin pina la tine....
Am sa fac si eu ca tare fain mai arata....
Te tzuc !

Nil spunea...

te astept cu drag Sidy!!!!
Da Nico au un gustul super

Andreea spunea...

Te invit cu mare drag la Provocarea “Reteta mea de suflet pe anul 2011”! Haide sa impartasim cele mai frumoase si mai dragi moment ale anului 2011!
http://andreeachinesefood.blogspot.com/2011/12/provocare-reteta-mea-de-suflet-pe-anul.html
Pup!

Roxana spunea...

Arata foarte bine, dar eu as incerca cu un pic de smantanta... Un fel de papanasi cu mere

Sidy spunea...

Iata si Craciunul trece,
Nu-i zapada si e rece.
Doar in inimi este cald si in verdele din brad.
Si-a trecut o sarbatoare,
Ce-a lasat in urma oare?
Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum
Anul Nou,este pe drum.
Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin!
LA MULTI ANI 2012!

Brindusa spunea...

Nil, iti doresc sa ai un An Nou cu dragoste si sanatate. La multi ani!

gratiela carmen spunea...

Buna ziua,

Te astept la mine in vizita sa-ti daruiesc un premiu. Imi este tare drag blogul si meriti cu prisosinta acest premiu.
cu drag

Paradis spunea...

Arata tare bine si daca are mar,si mai.O duminica frumoasa!

In bucatarie cu Aziz spunea...

Delicioase!!te asteapta un premiu pe blog la mine !!

Larisa spunea...

Wow car sunt de faine! Imi aduc aminte de celebreme "lalangate" cum le spuneam cand eram mici. Saru'mana de reteta!